divendres, 19 de gener de 2018

ELS NOIS DEL COR

Els nens i nenes de 6è començarem un "mini" projecte sobre la fantàstica pel·lícula "Els nois del cor". Ens agrada moltíssim la seva banda sonora, de les quals, dues cançons les interpretaran ells mateixos a l'aula de música.


 

SINOPSI 


L’any 1949, Clément Mathieu, professor de música en atur, comença a treballar com a vigilant en un internat de reeducació de menors. Especialment repressiu, el sistema d’educació del director Rachin no aconsegueix mantenir l’autoritat entre els alumnes més conflictius.

A Mathieu li sap molt de greu observar els cruels mètodes de Rachin i a poc a poc, anirà manifestant la seva compassió per als interns. En els seus esforços per apropar-se als nois descobreix com la música atrau poderosament l’interès dels alumnes, i emprèn el camí de fer servir la música per educar-los i fer-los més sensibles i cultes. Al mateix temps, transformarà les seves vides per sempre.

A través de la seva història, la pel·lícula aborda diversos temes de manera dinàmica i plena de matisos:

 - El funcionament de l’escola en una altra època.
- Els diferents mètodes pedagògics i els fenòmens de la dinàmica de grups.
 - Les persones que, al llarg de la seva existència, poden ser font d’inspiració i promoure canvis importants en els seus contextos vitals.
 - El paper que la música i l’art en general por realitzar en cada persona.1 comentari:

  1. M'ha encantat la pel.licula. Graciès per possarnos-la!!!!!!!
    (I les cançons també són molt xules)

    ResponElimina